Yapıda Alternatif Çözüm Ortağınız
info@mkmyapi.com

SOYAK KONFORİA

Soyak’ın İstanbul Hadımköy’de hayata geçirdiği Soyak Konforia projesi, İstanbul’un yeni merkezinde, üçüncü havaalanı projesi ve üçüncü köprü bağlantı yolları üzerinde 5 bin konutluk dev bir proje olarak yükseliyor.

Soyak Konforia projesi nin LEED Sertifikası’ na uygun binaları etaplar şeklinde inşa edilecek  15 katlı 40 bloktan meydana geliyor. Projenin ilk etabı 2017 yılında teslim edilecek. Projenin ilk etabında 271 konut yer alıyor.

Sitede yaşamanın tüm ayrıcalıklarını Soyak farkıyla sunan Konforia’da peşin ve banka kredili alımlarda indirim fırsatı var.

Siz de hemen Soyak Konforia’ya gelin, yatırım değeri yüksek bu çok özel bölgede fiyatlar uçmadan evinizi alın.

MKM YAPI’NIN SOYAK KONFORİA HİZMETLERİ

 

Mkm Yapı olarak proje üzerinde gereken hassasiyeti göstererek Konforia için 90-120 dk yapısal dayanım ve ısı yalıtımı gösteren panik barlı kapılar kullanıldı.

Yangın kapılarımız otomatik olarak kapanma özelliğine sahiptir.  Herhangi bir acil durum esnasında kapının en kolay yoldan ve en kısa zaman içerisinde açılmasını sağlamak için panikbar kullanılmıştır.

Duman geçişini engellemek amacıyla kapı ve kasanın birleşim noktası arasında bu fitil kullanılmış ve güvenlik önlemleri sağlanmıştır.

Bunun yanında teknik hacim kapıları ve şaft kapakları ile projeye destek verilmiştir.

Bir yorum bırakın